Øvelse 12.03

13.03.2014 10:25

Vi startet øvelsen med Gabriellas Song fram til pause. Nota lagt under Noter

I pausa var det medlemsmøte:

  • Det vart bestemt at vi skaffer antrekk. Komplett dress bestilles fra John Taylor. Forutsetningen er at vi får til en god avtale slik at vi sikrer oss at antrekkene passer – og at vi kan supplere.  Det vil bli måltaging på øvelsen NESTE onsdag. De som har anledning til å gjøre dette på dagen bes ta kontakt med Jens Tore. Vi må finne en patent for å ta mål av de som ikke kan komme
  • Det vart videre bestemt at vi leier buss på stevne. 400,- pro pers. Meddel gjerne at vi har plasser ledige for andre – til samme pris.¨
  • Magnhild hadde bakt kake til oss, og Jonny leste opp takkekortet som fulgte med.

Ola Sæming måtte dra under møtet; det var kalving på gang. Han opplyste om at kalven skulle hete «Jardar» om det vart okse. Det vart det – og vi får håpe at Jardar veks opp og blir en skikkelig stut. Han også :-)

 

Etter pausa forberedte vi oss til lørdagens pub, og vi sang festsanger. Nygammel – og gjeldende versjon av «Klingom Brøder» vart levert ut. Lagt  på Noter.

Til slutt: Magne har dessverre meddelt at han ikke har ork og overskudd til å fortsette i koret lengre. Han takker for laget, og ønsker oss alt godt framover.