Dirigenten vår 

(foto allegra-online.de)

Guro Evensen Hjemli har dirigert mannskoret siden høsten 2015. Guro har musikfaglig bakgrunn både som solist (sopran), korsang, i grupper og kordirigent. Guro tok oss med storm og etter kun et par øvelser smilte medlemmene fra øre til øre over måten hun får oss til å lære nye ting på kort tid. Vi blir utfordret på sangtekniske ting, ikke minst pusteteknikk, og vi ser med spenning og glede fram til fortsettelsen.

Den Gylne Ren

Mannskoret har i snart hundre år harr sin egen orden for å hedre trofaste sangere; Den Gylne Ren. Ordenen tildeles av et eget ordenskapittel, og henger høyt blant sangerne.

Hvorfor kor?

Det å være sanger gir en ekstra dimensjon i livet. En ting er å oppleve sang og klang. Noe helt annet er det å skape vellyd sammen med andre i nuet. Stemmen er av mange omtalt som sjelens speil. Når du synger så blottlegger du deg, og da er det viktig å vite at du er blant venner. Denne tryggheten og gjensidige tilliten må ligge som et fundament når du synger! Nyere forskning viser at sanger er gladere enn gjennomsnittet, de lever lengre enn gjennomsnittet, og på toppen av det hele så blir du pen av å synge. Ta gjerne kontakt for å få påstandene underbygget.

SANG HELE LIVET :-)