Øvelse 15/1

15.01.2014 22:54

Det er fullt trykk på nyåret. Ikke nok med at det stadig ramler inn nye (gamle) sangere, men gutta stiller også opp så tidlig at det er en fryd! I kveld kom Vegard på plass i 2T att, og Thore befetstet sin posisjon i 2B.  

Etter ei kjapp oppvarming delte Mads ut "Sang til Øvre Rendal". Historia til sangen vart kort fortalt, og vi begynte å øve på første verset. Så langt vi kom så kunne vi enes om at Eva hadde produsert et godt mannskorarr med gode klanger!  (Ligger under "Noter")

I pausa solge vi lodd slik at Kåre stadig måtte trå til med nye blokker. Gerhard var den lykkelige vinner, men skal stemningen fortsette slik så må det nok akevitt til :-)

Etter pause vart det noteinnlevering. Et spesielt hurra til dere som hadde et tonn med noter i retur. Spesielt Knut & Knut fikk lette sitt hjerte og notemappe i kveld. Det vart ikke obsertvert spesielt mye skilling i kaffekassa, så da skal det være rimelig tomt for noter i skuffer og skap pr dato. Og ikke minst i notemappa!! La det fortsette å være slik!

Etter pausa sang vi "The Rose" og Lovsang av Bethoven (begge er lagt ut under noter)

 

Forrige gang ga jeg dere lekse om "hvordan bli mer proff på øvelser". På grunn av at vi måtte bruke tid på noteinnlevering ville jeg ikke mase med dette i kveld. Men dere må fortsette å foredle tankene rrundt dette temaet!  Dette er like viktig som de omforente arbeidsmålene vi har mellom øvelsene - og som tydeligvis bærer frukter (Øve - varme opp - ryddig notemappe - avreisetidspunkt). Alt står under "Overenskomst" i menyen til venstre.

Til slutt et hjertesukk. Når øvelsen er ferdig, og den enkelte har stablet stolen sin -så er alle borte. Gang etter gang er det de samme som rydder lokalet til den stand det skal være. Dette er ikke spesielt motiverende. Jeg kjem med derfor med følgende forslag: Gruppene besørger etter tur rigging og rydding  Nå er gruppene så mannsterke at noen kan komme litt før og få på plass stoler og bord, mens andre kan rydde lokalet til den stand det var da vi ankom. Gruppelederne er ansvarlige for gjennomføringa. 2. bass begynner 22/1, rekkefølge er videre 1 B, 2 T, 1 T. Gruppelederne er ansvarlige.