Øvelse 18/12

18.12.2013 23:23

Vi møtte i kirka, og øvde sammen med Bjørn Vegard og Stein Bjørnsmoen. Vi må tydeligvis jobbe med intonasjonen og konsentrasjonen for å holde tona på Stjernesangen. I tillegg er det sikkert en fordel om vi har et blikk på dirigenten av og til. Rufsete presisjon kan også dra tona nedover! Vi øvde på The Rose, og Mads valgte å dra opp tempoet noe. Viktig at vi hjelper til med å unngå hoppsatakt når han tar opp tempoet! Vi fikk tilbakemeldinger på at solistene vart borte i lydbildet, så det er viktig at koret husker på å være disiplinerte og dempet! Mads passer nok på å balansere dette på øvelsen 4. dag.

Etterpå kom Blandetkoret og vi sang Morgensang. Husk at vi har både mannskor og blandetkornoter. Bør helst ikke forveksles ;-). Vi fikk blandetkorarr på Deilig er Jorden. Her syng 1 tenor «sopranstemma», 2 tenor «tenorstemma» og bassene syng «bass». Nota er utydelig, så det kjem renskrevet note i løpet av torsdag.

Til slutt øvde vi alene i ks-salen. Klangen begynner å sette seg, og Mads slapp anerkjennende smil flere ganger! Det er om å gjøre å lytte og fokusere. Og som vanlig er det ingen ulempe å kunne stoffet så godt at vi kan kikke over nota og sjå på dirigenten!

Juledagen møtes vi kl 10.00 i kirka. Antrekk: svart dress, hvit skjorte og svart propell samt svart notemappe! Husk videre på at det er øvelse 4.dagen.

Inntil da ønsker vi hverandre ei god og fredfull jul!