Øvelse 20.11

20.11.2013 23:02

Vi kom igang til (nesten) rett tid, og hadde en kort oppvaming. Mads har tatt signalene fra sist øvelse, og forholder seg tydeligvis til at vi har varmet opp sjøl før ankomst. 

Mads leverte ut Morgensang, og vi øvde på denne før pausa. Merk at dette er mannskorarr (TTBB), så det er livsfarlig å kjøre på autopilot. Vi skal synge blandetkorarr sammen med Blandetkoret nyttårsdagen (ikke levert ut enda). Her gjeld det å ha tunga bent i munnen etter hvert, og ikke blande hverken noter eller toner :-)

Så brukte vi endel tid på The Rose, før "En krybbe var Vuggen" vart delt ut. Vi sang gjennom denne. Her er det ekstra viktig å pugge tekst, da versene står nederst på sia.

Morgensang og En krybbe er lagt ut på notesida

 

Om det ikke vart tatt opp på denne øvelsen så kan det være på sin plass å repetere det vi vart enige om på forrige øvelse: Hva kan jeg gjøre mellom øvelsene for at koret skal bli bedre: 

  • Pugge tekst / øve / synge / tenke pusteteknikk
  • Varme opp før øvelse (slik at oppvarminga på øvelsen kan være kortere og/eller mer intens)               
  • Rydde notemappe
  • Avreisetidspunkt (Skal vi være på plass FØR halv åtte så må vi reise hjemmefra i "rett tid")

 

* Det rann innover meg at det nok ikke var så mange ut over koret som ville besøke hjemmesida vår, derfor opprettet jeg ei side på Facebook. Sia lørdag har vi fått 204 tilhengere! Jeg skal passe på å dryppe kopier fra hjemmesida når det er noe av antatt interesse! Dere som er på Facebook må passe på å invitere vennene til å like sida! Hjemmesida har også passert 200 besøk sia lørdag, og det er sannsynligvis mye takket være Facebook! Jo mer vi deler og får folk til å "snakke om", dele og like, jo bedre eksponering får vi på Facebook, og antageligvis på fritekstsøk på nettet også.

*  Bjørn Vegard fyller 60 på lørdag, og vi sender bukett sammen med blandetkoret

 

NB! Husk at neste øvelse - 27/11 - er på Renheim

Jardar