Øvelse 22.01

22.01.2014 23:17

Nok en trivelig øvelse. Vi har begynt å pense oss inn på Søvollen neste helg, og festsanger:

* Ved tjernet

* Anthem

* Drikkevise (Glasset er fyldt)

* Gamle Norge

* Til Østerland

Disse er nå lagt inn under "Noter" i menyen til venstre. Til Østerland er lastet ned (helt lovlig :-) ) fra DNS. Her finner dere også mange andre artige titler til nedlasting: https://forlag.studentersangforeningen.no/noter.html . I tillegg sang vi "Jeg har båret lerkens vinger".  Det vart mang noter i kveld gett så si fra om noen er glømt! (Forumet kan benyttes!)

I pausa gikk vi gjennom overnatting til stevne. Oppdatert oversikt under "Stevne" i menyen til venstre. (Før helga leggse det ut annen info om stevne her.). Diskusjonen om tiltak for å forbedre koret under øvelser uteble. Mads ønsket at vi skulle "STÅ I DET - OG VÆRE I KORMODUS". Det var ingen motforestillinger og ingen andre forslag. Dette settes derfor opp under "Overnskomst". 

Det kom ønske om at det som er gjeldende repertoar blir oppdatert under "repertoar vår 14". Oppdatering vil skje før neste øvelse.

Gro informerte videre om tilbud om skyss til Solheimskoret sin konsert på søndag. Blandetkoret setter opp minibuss, og har pr dato 5 ledige plasser. Sjekk med Gro (917 35 494) og Helge Rusten (975 40 436) før dere bestiller billetter hos: https://www.billettservice.no/artist/proysen-i-100-billetter/935907

Jeg glømte å informere om at det har skjedd store ting i korforbundet. Det vart avholdt eo landsmøte i helga, styret vart kastet, og det vart valgt nytt styre. Det første nytt styre gjorde var å avsette daglig leder Rune Bergmann (mandag) og konstituere ny DL (Rune Frank Brunslid) på tirsdag. Vi får håpe at dette er tiltak som fører NK framover og i riktig retning, og sjå ikke bort fra at både NKØ v/ Harald og vi har hatt påvirkning på utfallet. Les gjerne de første organisatoriske nyhetene som noensinne er publisert på https://www.kor.no/ .