Øvelse 26/3

26.03.2014 22:48

Før pausa var det Landkjenning. Av og til så begynner denne å låte. Det anbefales fortsatt å høre på DNS: https://www.youtube.com/watch?v=H9v86k6GpSw Landkjenning starter etter ca 36 min. Ta fram nota og syng attåt!

Etter pausa øvde vi på Norge, mit Norge! (Denne ligg under Noter). Lars har spurt oss om vi kan kore han på denne - og det vil vi jo. Da er det artig om vi kan den til han kjem i mai. Merk: Dette er originalarr, og ikke det vi har sunget før (arr Bjørn Vegard). Vi begynner å få et stort repertoar, og begrenset tid. Om vi kjem i knipa så er det mulig at vi saker "She". Så om du vil ha med denne/henne/She, så øv - slik at innøvinga går kjappere framover! 

Vi sang også på I surrender all. Kordelen begynner faktisk å funke.

 

Det vart opplyst om:

* Antrekk: Vi har avropt skredderen (John Taylor). Han skulle vært her den 19, men hadde dobbeltbooket. Han kunne ikke stille før ut i april, og da blir det kritisk med tanke på tida fram til stevne. Styret skal samles neste onsdag og drøfte alternativene.

* Stevne: Vi melder oss på stevne og innkvartering ihht lista som ligg under "Stevne Trysil" i menyen til venstre. Lurt å sjekke om navnet ditt står der - og med rett romkompis. Dette er den enkeltes ansvar! De fleste skal ut med 2350,- og med frist 20/4. Si fra til Kåre om dette blir hardt - og når du evt kan betale.(Tallene finn du også under "Stevne Trysil")

* Kontingent: Kåre hadde sjekket saldo og kunne opplyse om at det var mange som ikke hadde betalt kontingenten innen fristen. Dette er unødvendig, skjerpings! Kontonummeret er 1850 33.06790, og kontingentern er stadig vekk 1500,- (samme om du var på årsmøte eller ikke :-D )Kåre tar ut en ny oppdatering til neste øvelse. I henhold til vedtektene så har studenter og skoleelever fritak. Vi er så heldige at vi har to lærlinger i koret, og styret tar en diskusjon om kontingent for disse.  

 

Snart skal vi stille klokka, kveldene blir enda lysere, og alle oppfordres til å øve på repretoaret mens senvinteren enda har grepet om oss. Hver dag fram mot 17 mai teller: Øv tekster, sjå over hvor det er vanskelige partier, og be om hjelp!