Øvelse 29.01 - og SØVOLLEN

30.01.2014 22:30

Vi øvde på mange festsanger som forberedelse til opptreden på Søvollen lødag. Dere finner oversikten i fila under. Ta med disse godt møblert i konsertmappa slik at vi slipper blaing i høygravide permer! Alfabetet er et gjennomprøvd system, og kan med fordel brukes da rekkefølga ikke er definert på forhånd. Skulle du oppdage at du mangler ei note så finnes alle i menyen til venstre under "noter".Transport/Oppmøte: Det var ikke den store stemningen for felles drosje, så alle kjem seg til Søvollen  på egen hånd, og slik at de er sangbare til 19:30. 

SANGER TIL SØVOLLEN LØRDAG: 010214Søvollen.docx (13756)

 

Ellers mottok vi en trist nyhet under øvelsen. Vår gode sangerbror Erling gikk bort onsdag morgen. Vi skal sjølsagt hedre han på en høvisk måte. Først skal vi synge i begravelsen hans fredag 7 kl 11. Vi vet at vi skal synge Morgensang TTBB. Vi skal også synge Sanctus og/eller Vi synger Tidt. Dere vil få nærmere beskjed. Erling vil også bli hedret på årsmøte. (alle notene ligg under "Noter")

 

Det er sjølsagt en lei situasjon at vi skal opptre så tett på at en sangerbror faller fra, men vi har vurdert omstendighetene slik at vi drar på Søvollen og bidrar til folkelivet på et arrangement som uansett ville ha gått sin gang. Kanskje vi kan fokusere litt ekstra og gjøre vårt beste for Erling? Jeg trur han hadde satt mer pris på at vi syng opp mot vårt beste og lager liv enn om vi hadde valgt å kastet inn håndkledet!