Øvelsen 25/2

26.02.2015 23:06

Pga kommunalt arrangement var salen opptatt, slik at vi øvde i biblioteket. Det vart noe ekstra rigging og rydding, men dette vart tatt med et smil.

Før pause øvde vi på You never walk alone. Etter pausa øvde vi på på "Til havs i en drøm"; Ola Jonsmoen sin hyllest til til den sjøsjuke Kjell Aukrust og hans evig fortøyde seilbåt "KNM Landfast" - ell nå slikt. Vi hørte også på "Vesle barn som vil så gjerne" med tekst av Per Aas-Eng og melodi av Tone Hulbækmo. For begge disse er det lagt ut noter og øvingsfiler.

Det var så godt som fullt mannskap i kveld. Eneste forfall var Knut Arild som helt fra tirsdag har bistått de norske smørerne i Falun. Vi håper du kjem att snart gett!

I det store og hele er det snodig at ikke Mads kommenterte det flotte oppmøtet, så det er nok bare å skjerpe seg karer! 

 

Praktisk:

* Nå er det bare å frekventere Dressmann på Tynset og ta ut størrelse til antrekk.Den eminente antekkskomiteen har i tillegg tatt på seg å lande de nødvendige konklusjoner slik at vi får en logo som visuelt kompletterer antrekket!

* Div betaling. Det er opprettet en flik som heter "innbetalinger". Vi minner stadig om beløp, frister og kontonummer. Nå samler vi alle opplysninger slik at det ikke behøver å bli mast på penger i tide og utide.