Nytt 2/4

02.04.2014 23:44

Først: Det er viktig å klikke på overskrifta for å få fram hele artikkelen. Vel er redaktøren dårlig til å skrive, men det hører allikevel til sjeldenhetene at han avslutter midt i en setning! Dernest så har vi gjort en tilpasning i oppsettet: Det sangfaglige referatet fra øvelsen ligg nå under "øvelser" i menyen til venstre. De som ikke har vært på øvelsen bør absolutt sjekke dette. Nyhetene fra øvelsene - og ellers vil ligge her i midten. Alle bør lese gjennom dette i løpet av uka. Da kan du jo også sjekke om det står noe av interesse for deg under "huskelappen" på forsida!

 

Nyteter pr 2/4:

* Det vart opplyst om at Sten har tatt ei pause fra koret ut fra helsemessige årsaker

* Neste øvelse blir det gruppeøving: 2.bass og 2.tenor kl 18:30. 1. bass og 1 tenor kl 19:00

 

Ellers: 

* Styret har vedtatt å anmode antrekk-komiteen om å fortsette kontakten med John Taylor med tanke på å få han hit i november, slik at vi får oss antrekk i løpet av neste vinter.

* Det arbeides med forberedelser til 17.mai-konserten. Det er 52 dager og 5 ordinære øvelser til årets musikalske høydepunkt, og det går f... så fort. Og som Thor Arne sa: Det er sikkert lurt å gjøre så mye som mulig før det starter for alvor ute....