Nytt 21.05

21.05.2014 22:49

Veien til Trysil:

Vi skal være med på mannskorsesjonen på stevne. Der skal vi synge "I Kyrkan" og "Nessum Dorma". På spørsmål om hvor godt vi burde kunne disse før seminaret så svarer tryslingene at "det forventes ikke at dere skal kunne synge heelt uten noter..:" Altså: vi må øve. I kveld har vi øvd på I Kyrkan. Nota er lagt ut under "Noter" til venstre. 
 
Dere finn perfekte øvingsfiler om dere går inn på  https://www.trysil.no/no/A/Fylle-med-sang/ .Der vil dere finne alt av info om stevne; tider og opplegg.I menyen til venstre vil dere finne "Seminarsanger" her er det llinker og påloggingsinfo til øvingsfilene. Profft opplegg. 
 
Nessum Dorma kjem vi til å øve på senere, men ingen vil bli sur om dere begynner å lukte på denne nå.... Noter er lagt ut.
 
Stevnesanger:
Vi skal synge "Naar Fjordene Blaaner" og "Sang til Øvre Rendal". Disse skal vi synge uten noter. Dette er ei utfordring for oss alle. Spesielt for de som først må lære AV ei stemme for å lage plass til ei ny ;-).
 
Sang til Øvre Rendal: Vi har tatt en beslutning om å synge denne.Lurt eller dumt er lite interessant nå. Vi har bare to ting å gjøre: Perfeksjonere vår egen innsats og gi jernet! I tillegg skal både publikum og kor få en ventil for å lufte ut at sangen både er lokal, navlebeskuende og svulstig. Vi kliner til! 
 
Buss: Bussen går fra kommunehuset fredag CA 15:30 ( vil korrigeres!) Blandetkoret skal være med, og vi skal ta godt var epå de - som de gode vertene vi er :-). 

 

17 mai

Oppsummering og læringspunkter etter 17 mai-konserten finn du (etter hvert) til venstre under "Øvelser)