Til nyttårskonsert - siste oppdatering!

29.12.2013 00:24

* Antrekk: Svart dress, hvit skjorte og svart propell.

* Oppmøte nyttårsdagen er kl. 17:15, slik at vi er ferdig oppvarmet til 17:30. Viktig - vi har kort tid til disp for generalprøve!

* Husk at vi godt kan parkere "øverst" på parkeringsplassen slik at publikum kan parkere nærmere. Det er de som er gjester - og vi som er vertskap!

* Programmet er her: Program nyttårskonsert 1 1 14 (3).doc (218 kB) - stable notene deretter! (Martin: Si fra om du vil ha mappe med 20 lommer, da kan du ha alle notene dine i ei mappe!). Jeg regner med at alle nå har klart å skrelle mannskorversjonen ut av mappa si!

* Vi kjem til å synge over en periode på 3 1/2 time, så husk drikke! 

* Det vart etterspurt mer lys, men det vart ikke mer prat om dette. Er det fortsatt behov for mere lys så ta kontakt med Jardar, så ser vi hva vi kan få til.

* Ole Karl og Jardar bytter på å ta imot publikum, Svein Erik har fått sin hulde Elin til å være billettør. Øyvind bistår med blomsteroverrekkelser (Mette snakker), og Jardar ønsker velkommen. Kåre bistår i opptelling og regnskap mot blandetkoret. 

* Mads var fornøyd, Gro var fornøyd og Bjørn Vegard var fornøyd etter øvelsen 4. dag. Bedre tilbakemeldinger kan vi ikke få pr. dato. Presterer vi slik nyttårsdagen kan vi absolutt være bekjent av det. Men det betinger at alle sammen holder konsentrasjonen, viser disiplin, og gjor oppgavene slik vi har terpet på. Hvis vi i tillegg klarer å opptre med overbevisning og med et smil, så har vi garantert publikum i vår hule hånd! :-) Vi syng for at det er artig folkens, lide kan vi gjøre ellers!