Ymse praktisk

07.05.2014 23:13

TRYKK PÅ OVERSKRIFTA - SÅ SER DU ALT!!!!    

17 mai (Barnetoget)

Det vart stilt spørsmål om 17.mai-programmet. Der står det at mannskoret skal synge "Det går et festtog gjennom landet" og div andre høvelige sanger ved bautaen. Dette stemmer IKKE. Det vil si: de av sangerne som er i toget forventes å synge... Jeg snakket med Gro, og hun bekrefter at det ikke er snakk om å stille opp. Vi syng der vi står. Om du ikke har hørt melodien så sjekk her: https://www.youtube.com/watch?v=B0wc4kwuzRQ. Teksten står i programmet som snart drysses ut over Rendalen.

 

Seminaret: 

Starter kl 10 på lørdag. Sharp! For å sitere Oddgeir: "Det betyr fem på". Vi betaler en del for å ha Eva og Lars her, og da er det dumt om vi ikke er klare når vi skal? Comprendo? Om noen av ymse grunner er forsinket så send en SMS til Mads eller formannen. 
 
Og vi tar med matpakke. Kaffe / kaker som "vanlig" 
 
SJEKK KONSERTMAPPE: Det kan sjå ut som om vi treng mappe med 20 lommer. Har du ikke så kan du kjøpe på seminaret (30 kr). Seminaret avsluttes med at ALLE løfter ei høvelig konsertmappe i været. 
Gå også gjennom notene og skriv ut det du mangler.
 
Etter seminaret vil vi sette programmet. 
 

Vårslepp

Utheim lørdag kveld. Maxitaxi fra Kommunehuset fra Utistu Hokset 18:00, kjører om Solsiden. Oppvarming fra 18:30. Konsert fra 19:00. Antrekk: Sivil og vårlig :-). Det selges øl og vin. Returen får vi ta litt ad lib. 
 
Repertaret bestemmes i løpet av seminaret. 
 

Betaling

Gjør en innsats nå, og få dette overstått. Sjå beløp lenger ned på sida.